Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymishakemus

Lihavoidut kohdat ovat pakollisia.


Pelaaja: Nimimerkkisi, esimerkiksi Kami. Emme suosittele oman nimesi käyttämistä!

Nimi: Klaanikissasi nimi, esimerkiksi Jalavatassu tai Sinipentu. Nimen on uutta hahmoa luodessa oltava joko oppilasnimi, joka päättyy -tassu, tai pentunimi, joka päättyy -pentu. Asiaa hyväksytyistä nimistä ja vapaita nimiehdotuksia täällä!

Soturnimi: Esim. Jalavaturkki. Alkaa samalla sanalla kuin pentu- ja/tai oppilasnimi. Kiellettyjä päätteitä ovat näiden kahden lisäksi -tähti.

Sukupuoli: Naaras (tyttö) tai kolli (poika)

Klaani: Varjo- Myrsky- Joki- tai Tuuliklaani.

Ulkonäkö: Kuvaile kissasi ulkonäköä ainakin viidellä kunnon virkkeellä. Kerro ainakin kissan koko, ruumiirakenne, turkin ja silmien väri sekä karvan pituus. Lisäksi voit kertoa esim. pään muodosta, hännästä, kynsistä sekä hampaista.

Luonne: Kerro kissasi luonteesta mahdollisimman yksityiskohtaisesti: miten se suhtautuu muihin kissoihin tai klaaneihin, uskooko Tähtiklaaniin vai Pimeyden metsään, viihtyykö seurassa jne.

Taidot: Kerro kissasi hyvistä ja huonoista taidoista. Mainitse ainakin metsästys, kiipeily, ja taistelu! Jokiklaanilaisilla on hyvä kertoa myös kalastuksesta ja uimisesta. Hyviä ja huonoja taitoja tulisi olla suurin piirtein saman verran.

Menneisyys: Missä kissasi syntyi ja milloin? Mitä sen elämässä on tapahtunut ennen nykypäivää? Jos kissallasi on pelattua sukua, mainitse se tämän kohdan lopussa.

Toiveet: Mitä kissasi toivoo? Kenties kumppania, pentuja, arvostusta tai jopa päälikkyyttä?

Muuta: Muuta tietoa, jota et voi laittaa muihin kohtiin- outoja tapoja, lempiriista, ominaistuoksu tms.

----------------------------------------------------

Klaanien statukset:

Varjoklaani: Saa liittyä- parantajaoppilasta kaivataan.

Tuuliklaani: Saa liittyä- parantajaoppilasta kaivataan.

Myrskyklaani: Saa liittyä- parantajaoppilasta kaivataan.

Jokiklaani: Saa liittyä- parantajaoppilasta kaivataan

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Ezmu

10.08.2018 13:21
Pelaaja: Ezmu

Nimi: Sinipentu
Parantajanimi: Sinimarja
Sukupuoli: naaras
Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Sinimarja on hyvin pienikokoinen ja solakka. Hän on myös melko laiha. Naaraan silmät ovat tylyn jäänsiniset. Hänen turkkinsa on melko pitkä ja tiheä. Sen värinä toimii siniharmaa. Naaraan selässä on valkeampi läiskä.
Luonne: Vaikka Sinimarjan silmistä katsoen hän näyttää tylyltä, hän on hyvin lempeä. Naaraalle Tähtiklaani on kaikki kaikessa. Hän pelkää hieman verta ja taistelun keskelle joutumista. Sinimarja vihaa Synkkää Metsää. Naaras on valmis menemään klaaninsa rajojen yli auttaakseen hädässä olevaa.

Taidot: Sinimarja on työhönsä katsoen poikkeuksellisen hyvä saalistamaan. Taistella hän ei kuitenkaan osaa, eikä sosiaalisuuttakaan löydy naaraalta paljoa. Hänen yrttimuistinsa on kuitenkin loistava. Hän ei ole kovin taitava kiipeilemään, mutta hän on hyvin nopea.

Menneisyys: Sinimarja syntyi tavallisena päivänä hieman vaikeassa synnytyksessä. Hän ja Pitkäkorva eivät ole ylimmät ystävykset, etenkään Kukkapennun kuoleman jälkeen.
Emo Kaikukukka-sinisilmäinen valkea naaras, jolla on siniharmaita läikkiä.
Isä Pitkäkorva-musta vihreäsilmäinen kolli, jolla on erittäin pitkät korvat.
Veli Urhopentu(-lintu)-sinisilmäinen musta kolli.
Siskot Kuusipentu(-korva)-vihreäsilmäinen ruskea naaras, jolla on vaaleampia alueita.
Kukkapentu-valkoinen vihreäsilmäinen naaras(Tähtiklaani)

Toiveet: parantajaksi

Vastaus:

Hyväksytty! Mestarisi on automaattisesti Villaturkki. Jos sopii, lisään vai vanhemmat, pentuetoverit voin lisätä Tähtiklaaniin, koska Tuuliklaanissa on jo oppilaita ja pentujakin tulossa.

Nimi: Cecci

10.08.2018 11:49
Pelaaja: Cecci
Nimi: Pähkinätassu
Soturinimi: Pähkinäturkki
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Tuuliklaani
Ulkonäkö: Pähkinätassu on ruske kilpikonna kuvioinen naaras vihreillä silmillä. Hän on lihaksikas, mutta kuitenkin aika siro. Pähkinätassun turkki on sileä ja aika ohut. Pähkinätassun häntä on hieman normaalia pidempi, ja kynnet erittäin terävät. Naaraan hampaat ovat lumen valkeat ja terävät. Pähkinätassu liikkuu sulavasti ja on muutenkin ketterä. Hän on myös hyvin kaunis. Naaraan nenä on musta ja polkuanturat ruskean eri sävyissä.

Luonne: Pähkinätassu on kiltti ja ystävällinen. Hän suhtautuu toisiin kissoihin kunnioittavasti, ja toisia klaaneija hän myös arvostaa. Naaras uskoo ja luottaa syvästi tähtiklaaniin ja tyykkää olla seurassa, mutta välillä sulkeutuu omiin oloihinsa. Hän ei suutu kovin helposti, mutta suuttuessaan hän saattaa olla ilkeä ja pisteliäs. Hän suuttuu erityisesti jos hänen läheisiään loukataan.

Taidot: Pähkinätassu on erittäin vahva, ja tämän takia hän on myös erittäin nopea ja pystyy loikkamaan pitkälle. Hän on erittäin hyvä saalistaja ja saa saaliin melkein aina kiinni. Hän ei ole kovin hyvä kiipeilyssä koska ei ole sitä harjoitellut kauheasti. Taistelussa naaras on hyvä, muttei nauti siitä. Hän ei myöskään tykkää tai osaa "kalastaa".

Menneisyys: Pähkinätassu syntyi 18 kuuta sitten, kahdelle erakolle, mutta kettu hyökkäsi heidän "pesäänsä" ja onnistui tappamaan Pähkinätassun vanhemmat. Pähkinätassu lähti vaeltamaan ja päätyi Tuuliklaaniin.

Toiveet: Pähkinätassu haaveilee päällikön uraa ja kumppania. Hän myös haaveilee siitä, että löytäisi loput perheestään. Hänellä nimittäin on hämärä muistikuva itsestään emonsa ja toisen pennun kanssa.

Muuta: -

Vastaus:

Hyväksytty! Mestarisi on Naalihammas.

(c) Kami - 2018
©2019 Odotus - suntuubi.com